Skip to Content

Accor kondigt "Accor Key" aan, een digitaal sleutelsysteem

Accor kondigt vandaag de wereldwijde uitrol aan van haar digitale sleutelsysteem, "Accor Key", een innovatie die deel uitmaakt van Accor’s strategie om contactloze gastervaringen aan te beiden binnen alle vestigingen van de groep. Deze spannende nieuwe stap bevestigt Accor’s ambitie om te innoveren en te investeren in hoogwaardige technische oplossingen om haar gasten de allerbeste en meest comfortabele ervaring te bieden.

U vindt het volledige persbericht in het Engels in bijlage.About STAYmyway

STAYmyway is an innovative company based in Europe that enables hoteliers and vacation rentals property managers to offer mobile access to their guests. The mobile solution includes many features such as ID/passport verification, selfie match, virtual registration card. STAYmyway proprietary solution is compatible with most existing locks and can be self-installed, saving costs, and extending for years the life of current locks, being the fastest cheapest and easiest way to roll up a mobile key in a hotel.


Media Relations

Kim Wamper
PR & Communications Manager Benelux
T. +31 20 304 36 66
Kim.wamper@accor.com

Grayling CDR Belgium
Siu-Wan Yung
Consultant
T +32 476 86 42 67
Siuwan.yung@grayling.com

 

Over Accor hotels

Accor is één van de voornaamste hospitality groepen ter wereld en het levert unieke ervaringen in meer dan 5000 hotels en verblijven in 110 landen. De Groep heeft meer dan 50 jaar hospitality ervaring, wat heeft geleid tot een ongeëvenaard portfolio van 39 hotelmerken, van luxe tot budget, met een van de meest aantrekkelijke loyaliteitsprogramma’s ter wereld.

Het programma, genaamd ALL (Accor Live Limitless), integreert rewards, services en ervaringen en biedt gasten meerwaarde en een bijzondere beleving.

Accor is sterk betrokken bij het creëren van duurzame waarde en speelt een actieve rol bij het teruggeven aan onze aarde en de maatschappij waarin het opereert. Dit doet het via haar ‘Planet 21 – Acting Here’- programma en het ‘Accor Solidarity endowment’-fonds dat ervoor zorgt dat kwetsbare groepen toegang krijgen tot een baan door middel van opleiding.

Accor SA is genoteerd aan de beurs van Parijs (ISIN code: FR0000120404) en aan de OTC Markt (Ticker: ACRFY) in de Verenigde Staten. Ga voor meer informatie naar accor.com. Of wordt een fan en volg ons op Twitter en Facebook

Accor hotels